Antalya Aquarium’da hayatınızın en farklı yolculuğuna çıkacaksınız

Antalya’da farklı bir yolculuğa hazır mısınız? Hazırsanız sizi Antalya Aquarium’da hayatınızın en güzel deneyimini yaşamaya davet ediyoruz.
Antalya Aquarium’da hayatınızın en farklı yolculuğuna çıkacaksınız

Temeli 2011 yılının Kasım ayında atılan Antalya Aquarium, ilk ziyaretçisini 15 Ağustos 2012 yılında ağırladı. Dünyaca ünlü Konyaaltı plajına sadece 70 metre mesafede bulunan Antalya Aqurium, 30 dönüm arazi içerisinde 15.000 metre kapalı alana sahip şehrin en önemli cazibe merkezi durumunda.

40 tematik akvaryumun ardından 131 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki dünyanın en büyük tünel akvaryumu Antalya Aquarium’la, deniz altının eşsiz canlılarını göreceksiniz. Bu mavi yolculuk sizi gerçek dünyadan koparıp hayal dünyasına taşıyacak. Bu yolculukta Köpekbalıkları, vatozlar, Akdeniz’in seçkin türü Gridalar ve birbirinden ilginç ve türde balık türlerini tanıyacaksınız.

Adından yola çıkarak Antalya Aquarium’un sadece balıklardan oluşan bir merkez olduğunu sanıyorsanız yanılırsınız. Antalya Aquarium kompleksi içinde kar yağdırılan kapalı kar alanı Kar Dünyası ve Buz Müzesi, zehirli sürüngenler, dev böcekler ve rengarenk canlılarla tropik bir macera sunan WildPark, çok boyutlu sinema tekniği ile dünya denizlerini dolaştıran Oceanride XD Cinema gibi farklı alternatifleriyle de size unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
Kompleks bünyesindeki Face 2 Face Wax Museum ise dünya tarihine iz bırakmış ünlülerle yüz yüze muhteşem bir deneyim sunuyor. Özel olarak tasarlanmış dekorları ile yaklaşık 1000 metrekare kapalı alan içerisinde 50’den fazla ünlü ile unutulmaz selfiler çekebilirsiniz.

Antalya Aquarium’un muhteşem dünyasını görmek için Tourama Turizm ile iletişime geçip muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz.